MASAŽNE TERAPIJE

Z dotiki užitkaHERBALIJA vas vabi v čudovito kreacijo masažnih terapij in aktivacijo vaše notranje moči. Občutite kreacijo masažnih terapij, ki aktivirajo vaše notranje moči za vaše dobro počutje.

Imate željo:
- ŽIVETI v polnosti DOBREGA POČUTJA
- AKTIVIRATI vašo NOTRANJO MOČ
- OBČUTITI sprostitev FIZIČNEGA TELESA
- OKREPITI notranji MIR
- DOSEČI popolno HARMONIČNOST
- PODARITI si neprecenljivi ČAS ZASE

Poklonite si masažne terapije, ki vam na edinstven način povrnejo dobro počutje, blažijo bolečine, harmonizirajo pretok energij, vračajo voljo do življenja in vse ga lepega. Naj vas masažne terapije povabijo v OBJEM dotika, pretoka, uglasitve, čistih esenc in življenja.

Vsako masažno terapijo vam predam kot poslanstvo, v katerem neizmerno uživam in sem zanj neizmerno hvaležna. Moj masažno - terapevtski pristop temelji na harmonizaciji vseh štirih nivojev človekovega telesa, ki se povežejo tudi z eteričnim telesom v najvišje dobro posameznika. Masaže sem poimenovala kot Objeme za najvišje dobro posameznika.

OBJEM DOTIKA – z različnimi tehnikami klasične masaže in močjo dotika ugodno vplivam na sprostitev mišic in aktivacijo ter harmonizacijo vegetativnega živčevja. OBJEM PRETOKA – je refleksna masaža stopal ali dlani. Kot energetska masaža temelji na spoznanju, da se vsak del telesa odziva na natančno določeno točko na stopalih in dlaneh in da se s pritiskanjem na ta mesta lahko sprosti in uravnovesi vse telo. OBJEM ČISTIH ESENC – aromavibracijsko masažo izvajam s čistimi esencami aromatičnih rastlin. To omogoča, da spravimo telo v stanje popolnega miru in harmoničnosti. Delujejo na fizično, duševno, emocionalno in energijsko polje posameznika. OBJEM UGLASITVE – z zvočno masažo harmoniziramo levo in desno možgansko polovico, kar nas celostno uglasi. Zvok vibrira z energetskimi linijami telesa, harmonizira čakre in jih uravnoteža. OBJEM ŽIVLJENJA – je masažnoterapevtska harmonija, ki ustvari celovito harmonično počutje. Prebudi človekovo notranjo moč in njegovo pot do sebe.

Kot certificirana maserka, vam bom svetovala glede izbora vam podporne masaže terapije in vam v polnosti vseh svojih znanj, izkušenj in poslanstva pripravila nepozabno masažno doživetje.

Masažne terapije trajajo 45 – 90 minut. Vrednost 45min. je 40 eur, 60min. je 50 eur in 90 min. znese 70 eur. Za vas smo pripravili DARILO 20% popusta ob prvi in po vsaki deseti masažni terapiji.


Rezervirajte si svoj termin na 041 795 635.

Največja moč je v nas samih, le znati si moramo prisluhniti, prebuditi in s hvaležnostjo sprejeti njeno podporo!